В Україні можуть мобілізувати 5,5 млн осіб, - Арестович (ВІДЕО)

Якщо це буде необхідно

Олексій Арестович, Радник Офісу президента, вважає, що в Україні можуть мобілізувати 5,5 млн осіб.

Якщо це буде необхідно.

Про це він заявив під час чергового інтерв'ю з самим хорошим на світі руським, блогером Марком Фейгіним

За оцінкою Арестовича, мобілізують приблизно 1 млн росіян. На що його співрозмовник спитав, чи має Україна що протиставити такому особовому складу війська рф.

- У нас 1 млн під рушницею по всій країні, – відповів Арестович, – Проблема в тому, що ми маємо бути рівномірно сильними. У нас внутрішня лінія фронту 1390 км плюс ще зовнішня майже 4 тис. км, враховуючи морські кордони. Усе це треба боронити. Тому ми ведемо оборону в невигідний спосіб: ми маємо бути рівномірно сильними скрізь. На жаль. Але це ж означає, що якщо бракуватиме – і ми мобілізуємося. Ще раз. Звісно, є. У нас 5,5 млн, – відповів Арестович.

Як він пояснив, йдеться про людей, яких потенційно можуть призвати. А для забезпечення цих мобілізованих, союзники можуть ще збільшити оборонну допомогу.

- Ми все-таки 40-мільйонна країна, мільйон ми покличемо якщо що. Та й захід допоможе. Якщо нам бракуватиме, ми мобілізуємося ще раз, – зазначив Арестович.

Він припускає також, що можуть мобілізувати студентів.

- Якщо в Росії мобілізують мільйон, народ, про який виїзд ви кажете? – сказав він у відповідь на запитання про перспективи для студентів, які навчаються за кордоном. – Нам можуть знадобитися всі. Ви взагалі хочете, щоб Україна вціліла, чи хочете вирішити свої особисті проблеми з навчанням у Сорбоні чи Оксфорді? Це вже все: вставай, народна війна йде. Поки студентів не чіпають, вони не йдуть до армії, але цілком може виявитися таке, що підуть взагалі всі чи дуже багато, бо це питання фізичного виживання нації.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень