В Україні критично не вистачає людей та техніки для розмінування, – Резніков

Мінні поля є серйозною перешкодою для наших військ, але не нездоланною (с)

Фото ілюстративне
Фото ілюстративне

Під час війни Україна стала найбільш замінованою країною на планеті, повідомив міністр оборони України Олексій Резніков.

Нині українські солдати розкопують п’ять мін на кожен квадратний метр у місцях, де російські війська намагаються стримати контрнаступ ЗСУ.  Втім, кількість українських саперів недостатня для прориву через складну російську оборону на лінії фронту у 1000 км, де саперні підрозділи є мішенню для щільного вогню.

Російські мінні поля є серйозною перешкодою для наших військ, але не нездоланною. У нас є кваліфіковані сапери та сучасне обладнання, але цього вкрай недостатньо для фронту, який простягнувся на сотні кілометрів на Сході та Півдні України, – зауважив Олексій Резніков.

Резніков зазначив, що деякі з мін були встановлені українськими військами для захисту власних оборонних ліній, але переважна більшість – російські.

Джерело: Факти

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень