В Україні до вислуги років пропонують зарахувати перебування у полоні рф

У Закон України «Про пенсійне забезпечення» хочуть внести зміни

Фото ілюстративне
Фото ілюстративне

Днями на сайті Верховної Ради з’явився проєкт закону «Про внесення змін до Закону України «Про пенсійне забезпечення осіб, звільнених з військової служби, та деяких інших осіб» щодо зарахування до вислуги років часу перебування у полоні російської федерації на пільгових умовах».

Про це один з ініціаторів проєкту, депутат ВР Олексій Гончаренко, повідомив на своїй сторінці у Telegram.

Загалом законопроєкт передбачає такі зміни:  

До вислуги років осіб, які мають право на пенсію, зарахувати перебування у полоні рф на пільгових умовах – місяць служби за 4 місяці перебування у полоні, за умови, якщо полон не був добровільним і людина безпосередньо брала участь у захисті країни.

До вислуги років осіб, які мають право на пенсію, зарахувати перебування у полоні рф на пільгових умовах: місяць служби за 5 місяців полону, якщо особа потрапила у полон рф в наслідок поранень, контузії чи інших ушкоджень здоровʼя, або стала особою з інвалідністю внаслідок поранення, контузії, каліцтва або захворювання, одержаних під час перебування у полоні.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень