Помічниця Байдена втекла до Росії і тепер просить Путіна – надати їй громадянство (ФОТО)

Каже, що Джо колись «зґвалтував її пальцями у підвалі»

Чого не зробиш заради грошей? Або ще чогось?

Експомічниця американського президента Джо Байдена прибула до РФ, де заявила про намір отримати російське громадянство і перепросила в росіян за «агресивну політику США».

Тара Рід вже дала пресконференцію, на якій попросила президента Росії Владіміра Путіна надати їй громадянство Росії.

 

Про це повідомляють росЗМІ

Тара Рід, начебто втікає від переслідувань у США через озвучені неї ще у 2020 році звинувачення Байдена в домаганнях та «зґвалтуванні».

Те все сталося, начебто, ще в 93-му році, а тепер Байден, нібито, готує на неї замах.

І БУТІНА ТУТ!

Під час пресконференції Тари Рід поряд із нею, крім ведучої, перебувала російська шпигунка Марія Бутіна, яка півтора року провела в американській в’язниці, а нині є депутаткою Держдуми РФ.

ДОВІДКОВО:

  • Марія Бутіна як мінімум до 2015 року вела в США конспіративну діяльність на користь Росії, була агентом одного з російських чиновників і використала особисті зв'язки з американцем, що має вплив на політику США.
  • Згідно з інформацією The Washington Post, Бутіна листувалася з членом кампанії Дональда Трампа напередодні виборів президента в 2016 році. Також повідомлялося, що вона брала участь в окупації Криму.
  • У грудні 2018 року Бутіна уклала угоду зі слідством і визнала, що брала участь у змові проти США, діяла як незареєстрований агент російського уряду і намагалася увійти в довіру до лідерів Національної стрілецької асоціації, згодом її депортували.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Сергій Шевчук

Сергій Шевчук

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень