В Україні – новий міністр оборони: Що про нього відомо

Скільки депутатів підтримали його призначення

На фото Рустем Умєров
На фото Рустем Умєров

Новим міністром оборони України став Рустем Умєров.

«За» проголосували 338 депутатів. Його кандидатуру підтримали всі фракції, повідомив нардеп Ярослав Железняк у Telegram.

41-річний Рустем Умєров має освіту економіста, працював у телекомунікаційному та інвестиційному бізнесі, паралельно був діячем Меджлісу кримськотатарського народу, асистентом його лідера Мустафи Джемілєва з питань правозахисту та міжнародної діяльності. А потім він був народним депутатом від партії «Голос».

Відомо також, що після вторгнення росії на територію України Рустем Умєров увійшов до української делегації на переговорах з рф, займався обмінами полоненими. Саме він восени минулого року вже бувши на посаді голови Фонду державного майна літав до Саудівської Аравії під час складного обміну.  

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень