В Україні – нові правила перевірки на дорогах: подробиці змін

Буде простіше

В Україні нещодавно запровадили нові правила перевірки водіїв, яких підозрюють у керуванні транспортним засобом у стані алкогольного чи наркотичного сп’яніння.

Однією з ключових змін в оновлених інструкціях є скасування вимоги про наявність двох свідків при оформленні водія у стані алкогольного сп’яніння, пише Avtosota.

Основною метою цього нововведення є прискорення визначення відповідальності для осіб, які керують транспортними засобами у стані алкогольного або наркотичного сп’яніння.

 

Оновлена процедура зосереджена на вдосконаленні процесу проходження водіями огляду на стан алкогольного, наркотичного чи іншого сп’яніння або перебування під впливом лікарських препаратів, що знижують швидкість реакції та увагу.

Зокрема, хочуть спростити процес оформлення адмінматеріалів. Нові правила дозволять правоохоронцям покладатися на відеозаписи з нагрудних камер поліцейських і не шукати двох свідків.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень