В Тернополі оштрафували жінку, яка побила подругу… фалоiмiтaторaми

Поліція навіть проводила слідчий експеримент

В Тернополі суд оштрафував жінку, яка побила свою колишню подругу фaлоімітaторaми. Обвинувачена пояснила, що колишня подруга закрутила роман з її чоловіком, що призвело до розлучення. Ба більше, згодом розлучниця ще й налаштовувала чоловіка проти його ж дітей.

Тому ображена жінка купила 5 фaлоімітaторів і прийшла у салон краси, власницею якого є потерпіла.

Вона скликала всіх працівників та клієнтів у коридор. Коли вийшла власниця салону і запросила жінку у свій кабінет, та вийняла з коробки п'ять фaлоімітaторів і привселюдно влаштувала «покарання» – почала кидати cекc-іграшки в колишню подругу. А коли ті закінчилися – кинула в потерпілу ще й коробку...

Попри те, що потерпіла отримала всього кілька невеликих синяків, поліцейські вирішили не відмовлятися від слідчого експерименту: свідки й сама постраждала демонстрували, як саме жінка кидала фaлоімітaтори.

На основі свідчень очевидців, відеозапису з камер спостереження та слідчого експерименту суддя визнав жінку винною у нанесенні легких тілесних ушкоджень та призначив їй штраф у розмірі 850 грн. Також вона повинна заплатити потерпілій 5 тис. грн моральної компенсації.

Коробку з фaлоімітaторaми суддя постановив знищити...

Джерело: Zaxid.net

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Сергій Шевчук

Сергій Шевчук

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень