В супермаркеті у м. Рівне касирка нагрубила дитині та відмовилася розрахувати

Бо не було решти?

Фото ілюстративні. Колаж Радіо Трек
Фото ілюстративні. Колаж Радіо Трек

Неприємний випадок напередодні стався в одному із супермаркетів у центрі Рівного.

Про це у спільності Ровно. Твой город / Рівне. Твоє місто повідомила рівнянка Олена Санченко. Жінка написала (текст подаємо без змін):

О 17 годині мій син хотів придбати товар на 5гр.90коп, до сплати була купюра у 200 грн, касир Вікторія Олександрівна яка працює на касі №6 відмовилася обслуговувати, бо сказала, що немає здачу чим дати ще в придачу і нагрубила.

 

Потім син пішов на касу №4, де йому зі злістю швирганули здачу. Дякуємо людям, які стояли в черзі та підтримали морально.

 

Дівчатка, які працюють на касі, я вас розумію, що ви працюєте за копійки там, але будьте людьми перш за все, а якщо робота не подобається, то міняйте її та не псуйте людям настрій. 

 

Клієнт магазину має повне право розраховуватися і купюрою в 1000 грн якщо навіть щось купує за три гривні. А те що у вас немає здачі то нас, клієнтів, це зовсім не хвилює, – написала рівнянка.

У коментарях під дописом назбиралося чимало відгуків. Одні рівняни підтримують касирів, а інші – навпаки.

Тексти коментарів подаємо без змін:

  • Ви просто не були на місці касира, ви б тоді по-іншому «співали б»!Люди дрібні «залізні» гроші скинули в скарбнички, а здачу хочуть. А продавці де мають брати? Ото якийсь дурень придумав, що продавець має мати здачу ! Нехай би хоч день побув на його місці, а краще тиждень.
  • (ред. назва супермаркету) – це дніще, мабуть, найгірший магазин у Рівному. То протерміновані продукти, то нарвані охоронці, то тупі продавці. Не перестаю дивуватися людям, які досі туди ходять.
  • Магазин зобов'язаний забезпечити касирів розмінними купюрами та монетами малого номіналу для видачі здачі покупцям. Хамство касира стосовно покупця неприйнятне.
  • Шановні покупці, повідомляю вам, як продавець. Відсутність здачі в продавця - то проблема продавця! Такий ЗАКОН! Не маєте здачі - вмійте домовлятись, хамити покупцям не потрібно! Банкомати зараз вже не то що 500, а 1000 плюють.
  • Ви ж доросла людина.Хто дав дитині 200 гривень? Ви. Ви що, не знали, що дитя купить щось, що буде коштувати невеликі гроші? Коли ви були останній раз в магазині, на базарі?Ви не знали, що у торгових точках СКРІЗЬ не вистачає дрібних грошей на здачу?Жах, та й годі.У мене не хватає слів.Хамство цієї жінки й мами зашкалює.Мені було б шкода своєї дитини, бо я б здогадувалась, що її чекає у магазині.
  • Люди питання навіть не в тому що немає здачі, а в тому що нагрубили. Коли можна просто сказати нормально про проблему з рештою. Чесно таке питання, а якщо я не маю коштів менше цієї купюри та зранку побачила що хліба немає то як мені поступати в цій ситуації?
  • За кордоном дають решту з будь-якої купюри-бо це їхній заробіток, і їх робота!!!
  • Про дрібніші гроші треба подбати звечора, я завжди так роблю. А ви запропонуйте автобусникам чи маршрутникам 200 грн зранку і ви почуєте, куди вам піти...
  • Це проблема магазина якщо він не має коштів на те, щоб дата решту.Клієнт має повне право розраховуватись і 1000 купюрою в будь-який час.
  • Потрібно касирам напрягати менеджерів, щоб бігали до банку і міняли гроші, а не сиділи в кабінетах! Тим більше магазини не одну тисячу здають інкасаторам, або хазяїнам за добу!
  • Скажу більше, тої розмінки ніде немає. Навіть у банках.
  • Чогось клієнтів та банку або аптеці не ображають...у всіх тільки «маркети# і базари погані....скоро будуть вивішені таблички *обмін валют»*... особливо на ринках...місцевих...)))))))))))))(

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень