В Празі українське посольство облили червоною фарбою (ФОТО)

Поліція розслідує справу

У столиці Чехії хтось облив червоною фарбою будівлю посольства України. Забруднені паркан, інформаційні таблички та сходи.

Поліція розслідує справу.

Це сталося у ніч на середу, - повідомляють чеські ЗМІ.

У поліції підтвердили, що таке сталося, не стверджували, що це резиденція українського посольства, але адреса збігається.

- Невідомий злочинець облив червоною фарбою будинок на вулиці Шарля де Голля в Празі 6. Поліцейські всі задокументували на місці і шукатимуть злочинця, який пошкодив чуже майно, - сказав представник поліції Ян Рибанський.

Раніше фарбою обливали посольство росії. 24 лютого його будівлю забризкали червоною фарбою, що символізує кров. У той день десятки людей вийшли до посольства рф на демонстрацію проти російської агресії. Це відбувалося декількаразів.

Джерело: Uamedia.eu 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень