«Мама та син поспішали відсвяткувати Різдво вдома»: смертельна ДТП з українцями в Чехії (ФОТО)

До будинку залишалося якихось 50 кілометрів

У Словаччині на трасі розбилися громадяни України – мама із сином. Трагедія сталася на Різдво, коли вони поверталися з Чехії до рідного села на Закарпатті. До будинку залишалося якихось 50 кілометрів. Також сильно постраждав зять загиблої жінки, зараз він перебуває у лікарні. 

З трьох вижив лише один

Не для всіх мешканців села Страбичове Мукачівського району 31 грудня буде святковим днем – у п'ятницю там поховають 42-річну Ольгу Лукечі та її 20-річного сина Владислава.

Життя цих людей обірвалося вранці 25 грудня, коли вони поспішали додому з Чехії, щоб відзначити Різдво у колі рідних та близьких.

 

Однак на дорозі в Собранецькому районі Ольга, яка перебувала за кермом Seat Leon, не впоралася з керуванням та врізалася в бетонну огорожу.

 

Жінка та її син загинули на місці. Ще в машині сидів 25-річний зять, який отримав тяжкі травми та був доправлений до лікарні.

За словами водіїв, ДТП сталася на небезпечній ділянці дороги, де є чимало поворотів. Тому місцеві спеціально скидають швидкість, щоб убезпечити себе. Говорять, що на тому місці вже були смертельні аварії.

Була гарною мамою та подругою

Ольга вже понад 10 років працювала в Чехії, у харчовій промисловості. Владислав після закінчення школи теж перебрався до мами і вже у цій країні продовжив навчання.

Вона багато працювала і була дуже хорошою робітницею. Люди любили її. Вона ніколи у своєму житті нікому не завдала шкоди.

 

Вона жила для своєї сім'ї, для своїх дітей, яких надзвичайно любила.

 

Вона була дуже хорошою матір'ю. А найбільшою її любов'ю була онука Сашенька, – розповідає подруга Ольги із Чехії Богомила.

У Словаччині поліцейські розпочали розслідування ДТП, про результати стане відомо пізніше.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень