В Оржівській маршрутці хлопець вкрав у водія 340 гривень (ФОТО)

Гроші хотів витратити на алкоголь

Учора, 11 липня, близько 18 години до поліції надійшло повідомлення 55-річного рівнянина, водія маршрутного таксі, що в селищі Оржів на вулиці Центральній його пограбували. 

Слідчо-оперативна група на місці події встановила, що на кінцевій зупинці маршрутного таксі невідомий попросив водія безплатно довезти його. Почувши відмову, відвернув увагу 55-річного чоловіка та відкрито заволодів грошовими коштами, які знаходилися в передній панелі праворуч від керма.

Водій намагався його наздогнати, однак зловмисник втік.  

Поліцейські оперативно встановили особу зловмисника. Ним виявився 19-річний місцевий житель. Відомо, що він вже потрапляв в поле зору правоохоронців за вчинення крадіжки — кримінальне провадження з обвинувальним актом перебуває на розгляді у суді.

Викрадені гроші зловмисник віддав знайомому, аби той придбав алкоголь. У хлопця поліцейські вилучили 340 гривень. 

За фактом відкритого викрадення чужого майна слідчі поліції внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 186 Кримінального кодексу України.

Триває досудове розслідування.

Максимальне покарання передбачене статтею — чотири роки позбавлення волі. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень