В кінотеатрі у Рівному знайшли чоловіка «під кайфом»

Перед тим він обікрав супермаркет

Сталося це вчора під час огляну приміщення кінопалацу «Україна». В санітарній кімнаті закладу працівники поліції охорони виявили чоловіка у стані сильного наркотичного сп’яніння.

Він лежав на підлозі у конвульсивному стані. Поряд з ним були розкидані заборонені законодавством речі. Чоловік не реагував на жодні питання та поводився дивно, повідомляє управління поліції охорони у Рівненській області.

Правоохоронці викликали «швидку» та слідчооперативну групу. Своєю чергою слідчі впізнали в чоловікові особу, яка обікрала один із супермаркетів міста.

Поліцейські охорони нагадують:

Будьте уважні до оточення. Намагайтесь завжди тверезо оцінювати обстановку та, у разі потреби, звертайтесь за допомогою до компетентних органів.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень