В ЄС відновлюють перевірки на кордонах між країнами

Про це заявили в Німеччині

Фото schengenvisainfo.com

Міністерка внутрішніх справ Німеччини Ненсі Фезер заявила, що країна планує запровадити постійний контроль на кордоні з Польщею та Чехією, аби зупинити нелегальну міграцію.

Про це Ненсі Фезер сказала в інтерв'ю газеті Welt am Sonntag.

Такий додатковий контроль має бути інтегрований з контролем усієї прикордонної зони, який здійснюється за допомогою цивільних розвідувальних органів, – сказала Фезер.

Ненсі Фезер

Міністерка зазначила, що присутність федеральної поліції на кордоні з Польщею та Чехією вже посилено. Німеччина також прагне укласти угоду з Чехією, щоб німецька поліція могла працювати на чеській території. Така угода існує між Німеччиною та Швейцарією.

Зі Швейцарією вже є чудова співпраця. Офіцерам федеральної поліції в тісній взаємодії зі швейцарською поліцією також дозволено контролювати територію Швейцарії та запобігати несанкціонованому проникненню, – сказала Ненсі Фезер.

Напередодні президент ФРН президент Франк-Вальтер Штайнмаєр заявив, що Німеччина постає перед труднощами під час приймання більшої кількості мігрантів.

За його словами варто посилити прикордонний контроль та «справедливо розподіляти» мігрантів у межах ЄС.

Джерело: Суспільне Новини

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Оксана Герасимчук

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень