В цьому незвичайному маринаді рибка стає фантастично смачною: рецепт пряної смакоти
Можна готувати так різні види риби

Риба – продукт, який багатий різними корисними мікроелементами, тому обов’язково має бути у раціоні. Не всі люблять рибу через її запах, але якщо спробувати страву за цим рецептом, то можна навіть «обманути» тих, хто крутить носом, коли чує про рибу.
Пропонуємо вдалий рецепт скумбрії у пряному маринаді.
Інгредієнти:
- Скумбрія заморожена – 2 шт
- Оцет – 100 мл
- Олія – 150 мл
- Аджика – 2 ст. л.
- Цукор – 15 г
- Сіль – 10 г
- Цибуля – 3 шт
Для маринаду олію, оцет, сіль, цукор та аджику змішуємо у невеличкому сотейнику та ставимо на вогонь. Доводимо до кипіння, а потім — охолоджуємо до кімнатної температури.
Тим часом чистимо скумбрію — найпростіше зробити це, коли вона ще трохи підморожена. Очищаємо від нутрощів, зрізаємо голову та плавці. Після цього просто нарізаємо кружальцями або ж розбираємо на філе. Ретельно витираємо паперовими серветками.
Дрібно кришимо цибулю. Обираємо зручну ємність для маринування — це може бути як контейнер, так і звичайна скляна банка. Починаємо викладати.
На дно кладемо шар цибулі, далі шар риби і поливаємо маринадом. Так чергуємо шари, поки не закінчиться риба. Закриваємо та ставимо у холодильник.
Через добу можна смакувати рибкою.
Джерело: makarchuk_food
Радіо Трек: НОВИНИ