В центрі уваги – Леви, глибокі почуття – Ракам: гороскоп на 26 червня

Надзвичайно сильна інтуїція – Рибам

Овен

Ваша винахідливість буде на висоті. Час спробувати щось нове і нестандартне. Ризикніть і ви вразите оточення.

Телець

День відкриває перед вами нові можливості у сфері фінансів. Зосередьтеся на інвестиціях — це приведе до стабільного майбутнього.

Близнюки

Ви сьогодні будете приємно здивовані. Використайте свою легкість для налагодження нових контактів і проведіть час з друзями.

Рак

Сьогодні ваші почуття будуть особливо глибокими й виразними. Цей час для творчих занять або глибоких розмислів над особистими питаннями.

Лев

Ви будете в центрі уваги. Це ідеальний час для того, щоб продемонструвати свої лідерські якості й вражати інших своєю енергією та рішучістю.

Діва

Ви будете особливо енергійними. Використовуйте момент для досягнення своїх цілей і впровадження своїх ідей.

Терези

Зірки сприятимуть новим можливостям в області стосунків. Старайтеся знайти баланс та потішити свою другу половину.

Скорпіон

День сприятиме організації та плануванню. Використовуйте свої аналітичні здібності для того, щоб вирішити складні завдання або допомогти оточенню.

Стрілець

День буде сповнений новими ідеями й можливостями для розвитку. Вирушайте в подорож — це допоможе вам відчути себе по новому.

Козоріг

Варто зосередитися на особистому розвитку. Працюйте над вдосконаленням своїх навичок — це принесе вам багато задоволення.

Водолій

Сьогодні ваше інноваційне мислення буде особливо важливим. Вирушайте у пошуках новаторських рішень, що змінять світ навколо вас.

Риби

Ваша інтуїція буде особливо сильною. Відкрийте для себе нові аспекти духовності та поглибте своє дослідження у сфері мистецтва і краси.

Зауважимо!

Цей матеріал має ознайомчий характер, його не варто сприймати як вказівку до дії або ж абсолютну істину.

Астрологія, екстрасенсорика, таро, мольфарство, феншуй, нумерологія та інші подібні речі не є академічними науками, тож перевірити їх науковими методами нереально.

Пам'ятайте, ваше життя у ваших руках. Гороскопи це лише підказки.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Анастасія Коваль

Відкрити плей-лист

Патрульні у Рівному знайшли східноєвропейську лайку

Сьогодні в районі парку "Грабник" перехожий знайшов собаку. Тваринка породи Східносибірська лайка, була в нашийнику. Патрульні відвезли її в управління патрульної поліції за адресою: м. Рівне, вулиця Степана Бандери 14-А.  Телефон для контакту: 

У Рівному знайшли посвідчення військового

На вулиці Шевченка у Рівному знайшли посвідчення військового. Документ виданий на ім'я Татаріна Бориса Петровича. За детальнішою інформацією варто звертатися за номером - 096 795 83 31

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

Більше оголошень