Чотири знаки Зодіаку, яким не загрожує бідність в старості

Проте шлях до спокійної та заможної старості у кожного інший

РАКИ 

Рак, у якого немає грошей на чорний день - це просто нонсенс. Він дуже ощадливий і завжди пам'ятає, що можуть бути й гірші часи. Він довго і ретельно відкладатиме свої заощадження. Поки, нарешті, не стане багатим.

ДІВИ

Вони мають холодний аналітичний розум, і тому з них виходять відмінні підприємці. Вони впевнені у завтрашньому дні, і на них чекає безбідна старість. Причому, абсолютно заслужено.

СКОРПІОНИ

Для цих людей немає нічого неможливого. До того, вони надзвичайно працездатні та харизматичні, і навіть найамбіційніші Скорпіони рано чи пізно розуміють, що настав час будувати кар'єру.

КОЗОРОГИ

Козероги за своєю натурою дуже ощадливі люди. Вони справжні трудяги. При цьому олігархів серед цього знаку зодіаку дуже мало, вони не схильні до бездумного збагачення. Але забезпечити собі та своїм близьким безбідну старість – це саме про них.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Патрульні у Рівному знайшли східноєвропейську лайку

Сьогодні в районі парку "Грабник" перехожий знайшов собаку. Тваринка породи Східносибірська лайка, була в нашийнику. Патрульні відвезли її в управління патрульної поліції за адресою: м. Рівне, вулиця Степана Бандери 14-А.  Телефон для контакту: 

У Рівному знайшли посвідчення військового

На вулиці Шевченка у Рівному знайшли посвідчення військового. Документ виданий на ім'я Татаріна Бориса Петровича. За детальнішою інформацією варто звертатися за номером - 096 795 83 31

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

Більше оголошень