В аеропорту Львова підірвали сумку з ноутбуком. Спрацювали детектори вибухівки

Затримали кілька рейсів

21 липня на першому поверсі Львівського аеропорту працівники служби безпеки виявили підозрілу сумку. Вони відразу ж повідомили про знахідку в поліцію, на місце події відразу ж приїхали вибухотехніки і рятувальники ДСНС. Всіх пасажирів і персонал з першого поверху аеропорту, близько 300 людей, вивели на вулицю, проте пасажирів, що уже пройшли паспортний контроль і перебували у зоні вильоту, не евакуйовували.

Перекрили в'їзди на територію аеропорту, адже детектори спрацювали на ймовірну вибухівку в знайденій сумці.

В результаті двогодинної спецоперації сумку підірвали. Її вивіз за межі аеропорту спеціальний робот. Після вибуху виявилося, що у сумці був ноутбук, слідів вибухівки не виявили. Сумка належала одній з пасажирок, котра летіла до Стамбула.

Близько 12:00 львівський аеропорт відновив повноцінну роботу. Затримали 9 рейсів.

Літак пасажирки, чий ноутбук підірвали, мав відлітати о 10:00. Її літак затримали на 3 години, але вона усе ж вилетіла до Стамбулу, - пише ЗАХІД.НЕТ.

Усі фото - з ЗАХІД.НЕТ.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень