50 років, а виглядає на 25: вічно молодий британець розкрив свої секрети (11 ФОТО)

Тепер їх можете застосувати й ви

Як пише The Mail, цей чоловік дотримується веганської дієти, яка не допускає цукру, оброблених продуктів та алкоголю. Крім того, він регулярно займається в тренажерному залі

Трістан Лі з Лондона нещодавно відсвяткував свій 50 день народження, але, попри це,  все ще буває змушений доводити оточуючим свій вік: чоловік виглядає, як 25-річний хлопець.

21 червня Трістану виповнилося 50

Трістан говорить, що секрет його такої «юної» зовнішності не в магії, а в ретельному догляді за шкірою, який не змінюється вже впродовж 35 років і включає, окрім іншого:

  • Сон
  • Правильне харчування,
  • Регулярні заняття спортом
  • Уникання стресу та негативних емоцій
  • Використання якісного зволожувального крему та засобів від сонця
  • Періодичні косметичні процедури, такі як мікронідлінг, мікродермабразія, мікропілінг
  • Дуже рідко – ін'єкції ботоксу.

До 43-ох років Трістан не ходив "качатися" в зал

ДОСЛІВНО

«Мій базовий догляд за шкірою є дуже простим, але я дотримуюся цих процедур релігійно – щодня, протягом уже 35 років. Відколи мені виповнилося 16-ть.

 

За цей час я може пропустив хіба п'ять чи шість днів.

 

Хай буду хворим, п'яним, чи ще яким, я все одно буду це робити. Але взагалі...

 

Молодий вигляд починається зі здорового способу життя, який лежить в основі всього. Всієї піраміди здоров’я та гарного вигляду.

 

Праворуч крем, що його він рекомендує. Чи рекламує (?)

Це має бути сон, потім їжа, фізичні вправи, догляд за шкірою, рівень стресу. Потім на самій вершині піраміди це, можливо, такі речі, як ін'єкції.

 

Позаяк я кілька разів використовував ботокс, то люди тепер часто кажуть: «А, то це все обман! Тому ти і виглядаєш так молодо!?». Але ні, це не так.

 

Далеко не всі, хто застосовує ботокс, виглядають на 25. Ботокс - це останнє, що я застосував та й то дуже мало. Операцій взагалі не робив ніяких».

Ще деякі з його рекомендацій. Трістан не вживає м'яса, яєць, молочних продуктів та риби. Тож очевидно, що йому потрібен Протеїн

«Мій режим догляду за шкірою ґрунтується на моєму харчуванні, настільки ж, як на кремах, лосьйонах та масках для обличчя.

 

Ви можете нанести на обличчя банку зволожуючого крему за 300 фунтів стерлінгів (понад 9000 грн, – ред.), але якщо дозволяєте собі  багато цукру, алкоголь і куріння, то всі ті креми - це марно витрачені гроші і час.

 

Я намагаюся використовувати натуральні засоби з догляду за шкірою і не витрачаю на це багато грошей. Однак, все ж добираю косметичні продукти, які майже не мають запаху, тому що ті, в яких є сильний аромат, можуть подразнювати шкіру. Також я великий шанувальник гіалуронової кислоти. Якщо додавати її в крем, то вона буде відмінно зволожувати шкіру, не створюючи відчуття жирності. Напевно, це мій улюблений продукт», - каже Трістан.

Але не тільки догляд за шкірою допомагає британцеві виглядати молодо.

Провідне  значення мають сон, регулярні тренування і зниження рівня стресу.

 

Цьому Трістан вчить і своїх клієнтів, яким допомагає перш за все відновити віру в себе, а разом з тим і скинути вагу та покращити здоров’я і фізичний стан.

Один із клієнів Трістана та його трансформація

Протягом багатьох років Трістан дотримується веганської дієти без цукру, оброблених продуктів і алкоголю (виняток – келих червоного вина приблизно п'ять разів на рік), а також щодня гуляє по 30 хвилин і три рази в тиждень займається силовими тренуваннями в залі, пише The Mirror.

Ось як він описує базовий принцип свого харчування:

Коли я працюю з моїми клієнтами, які хочуть покращити своє харчування та схуднути, я рекомендую розділити основні прийоми їжі (обід та вечеря) за таким співвідношенням:

1/2 тарілки овочі/салат

1/4 – вуглеводи

1/4 – білки

(З невеликою кількістю жиру!)

Овочі Трістан пропонує змінювати щодня. На малюнку -- один стовпчик -- один день (овочі на цей день)

Вчорашній обід:

  1. Капуста, цвіт банана, броколі, горох і кабачок, обсмажені на тахіні
  2. Підсмажений тофу зі смаком куркуми + копчена паприка, рожева сіль та чорний перець
  3. Варене пшоно з морквою та оливками й невеликою кількістю оливкової олії

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Костя Культреґер

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень