Уже відомо, хто очолить МВС замість Авакова

Його кандидатуру рекомендував президент Володимир Зеленський

Фракція партії «Слуга народу» підтримала кандидатуру депутата Верховної  Ради Дениса Монастирського на посаду міністра внутрішніх справ.
 
Нагадаємо, сьогодні після візиту до Рівного Арсен Аваков оголосив про свою відставку, й ця інформація з'явилася на офіційному сайті МВС.
 
Кандидатуру Монастирського запропонував президент Володимир Зеленський. Низка ЗМІ уже повідомляють, що Монастирський погодився.
 
Фракція підтримала пропозицію президента оплесками.
 
При цьому попередньо відомо, що у залі Верховної Ради голосуватимуть за призначення нового міністра цього тижня.
 
Нагадаємо, сьогодні нардепи мали закрити сесію й розійтися на канікули до 7 вересня. Утім, їх попередили про низку позачергових засідань у липні, й урочисту сесію до Дня Незалежності 24 серпня.
 
Довідка:

Денис Монастирський народився у 1980 році у Хмельницькому. Український юрист, політик, народний депутат. Голова Комітету Верховної Ради з питань правоохоронної діяльності

Закінчив юридичний факультет Хмельницького університету управління та права. Навчався в Інституті держави та права ім. В. М. Корецького НАН України. Кандидат юридичних наук.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень