Утворення нового департаменту та гроші на дитсадок на Коновальця: що відбувається на сесії Рівнеради (ФОТО)

Також сьогодні мали звітувати заступники міського голови

На засіданні зареєструвалися усі 42 міські обранці, тобто сесія працює у повному складі.

Депутати мали опрацювати близько 300 питань, проте частину з них зняли з розгляду, адже вони не пройшли профільні комісії, повідомляє кореспондентка Радіо ТРЕК із місця подій.

Питання, які викликали дискусії – фінансування агенції сталого розвитку та положення про організацію платних парковок. Їх, нагадаємо, має бути 32.

 

Також депутати розглядатимуть

  • Надання 250 тисяч гривень на дитсадок на Коновальця.
  • Концепцію розвитку Народного дому. Орендарі занепокоєні, їм приходять листи про виселення. Майбутнє приміщення вирішить робоча група з депутатів усіх фракцій. За її створення голосуватимуть сьогодні.
  • Мають утворити департамент соцзахисту, у якому об’єднають надання субсидій, пільг та управління соціального розвитку. У департаменті заплановано створити 126 штатних одиниць.

Сьогодні також за пів року роботи мали звітувати усі п’ятеро заступників міського голови. Однак прозвітувала лише Марина Кузьмічова. Депутати вирішили, що решта звітуватимуть почергово на кожній наступній сесії.

ОНОВЛЕНО

Депутати уже підтримали рішення про створення департаменту соціальної політики.

— Підставою для порушення цього питання стало значне збільшення кількості одержувачів різних видів допомог, пільг і житлових субсидій у зв’язку з приєднанням до міста Рівного смт. Квасилів, повідомив міський голова Олександр Третяк.

Крім того, з липня 2021 року запрацював підпорядкований управлінню праці та соцзахисту новостворений Комунальний заклад «Будинок ветеранів», основне завдання якого – надання підтримки й додаткового соціального захисту учасникам АТО/ООС.

Основним завданням Департаменту буде створення комфортних умов для прийому громадян, завдяки облаштуванню нових пунктів прийому, покращення якості надання послуг, впровадження нових методів і стилів роботи, а також електронних застосувань.

Усе це — для комфорту мешканців громади, адже важливо, щоб рівняни мали можливість отримувати соціальні допомоги в максимально комфортних умовах та зробити їх надання максимально оперативним, додав Олександр Третяк.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень