Утримувати будинки на Рівненщині стає дорожче

Ціни зростають

За повідомленнями Головного управління статистики в Рівненській області, за десять місяців цього року зростання цін (тарифів) на житло, воду, електроенергію, газ та інші види палива на 8,7% відбулося в основному за рахунок

підвищення цін та тарифів на утримання будинків та прибудинкових територій на 37,2%, електроенергію – на 28,1%, каналізацію – на 19,6%, водопостачання – на 12,1%, утримання та ремонт житла – на 6,6%, природний газ – на 1,2%.

Ціни на транспорт підвищилися на 14,1% через подорожчання перевезень автодорожнім пасажирським транспортом на 21,5%, палива та мастил – на 14,8%, автомобілів – на 8,1%.

У сфері охорони здоров’я ціни зросли на 3,9%, що насамперед спричинено підвищенням цін на послуги лікарень на 11,7%, амбулаторні послуги – на 11,5%, фармацевтичну продукцію, медичні товари та обладнання – на 2%.

Одяг і взуття подорожчали на 7,3%, зокрема, одяг – на 8,6%, взуття – на 5,8%.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Оля Багній

Оля Багній

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень