Автомобілі – найпопулярніший транспорт на Рівненщині

Трохи статистики до Дня автомобіліста і дорожника

Спеціально до Дня автомобіліста і дорожника Головне управління статистики в Рівненській області підготувало цікаву інформацію.

Отже, обираючи засіб пересування,

більше як дві третини пасажирів регіону віддають перевагу саме автомобільному транспорту.

У січні-вересні цього року автобусами та маршрутними таксі скористалися 75,9 млн пасажирів, з них 81,4% перевезено фізичними особами-підприємцями.

За 9 місяців 2017 року автомобільним транспортом доставлено замовникам 2 млн тонн вантажів та виконано вантажооборот в обсязі 1035,5 млн ткм, що відповідно на 24,6% і 13,6% перевищило рівень відповідного періоду попереднього року. Більше половини вантажів (53,6%) доправлено до місця призначення перевізниками-фізичними особами. Найбільші обсяги вантажних перевезень виконано автопідприємствами Здолбунівського та Рівненського районів, міста Рівне.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Оля Багній

Оля Багній

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень