У Рівненському діагностичному центрі сформують наглядову раду. Не «для галочки»

Це відбудеться сьогодні

Сьогодні, 30 жовтня о 15:00 відбудеться установче засідання Наглядової ради Рівненського обласного клінічного лікувально-діагностичного центру імені Віктора Поліщука.

До участі в засіданні зареєструвалось 12 представників відомих на Рівненщині громадських організацій. Вони мають обрати склад та голову Наглядової ради. Основна мета її діяльності – спільно з громадськістю збільшити якість надання медичної допомоги, сприяння ефективному управлінню та поліпшенню матеріально-технічної бази закладу, вивчення та оприлюднення потреб медичних працівників та пацієнтів центру. 

Хочу наголосити – Наглядову раду ми створюємо не «для галочки», я докладу всіх зусиль, щоб вона реально працювала, - каже головний лікар діагностичного центру Роман Шустик.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Оля Багній

Оля Багній

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень