Утеплити багатоповерхівку за підтримки бюджету Рівнеради: що про це відомо

ОСББ можуть взяти участь у програмі

У Рівному ухвалили Муніципальну програму сталого розвитку, за якою ОСББ зможуть термомодернізувати свої будинки.

Спершу це викликало обурення серед користувачів соцмереж, мовляв, інформацію оприлюднили лише за кілька днів до завершення прийому заявок на участь і голови ОСББ не встигли б підготувати кошторис на заплановані заходи.

Цю інформацію оприлюднили на сторінці Рівнеради у Фейсбуці і вказали, що взяти участь у програмі ОСББ можуть лише до 20 січня.

Втім, виконувачка обов’язків керівника Департаменту економіки Валентина Веремко у коментарі Радіо Трек пояснила, що це попередній прийом звернень, він досі триває, і ще невідомо, скільки грошей потрібно на реалізацію програми.

Поки департамент приймає заявки всіх охочих керівників ОСББ, хто готовий на умовах співфінансування утеплити багатоповерхівки, а потім рахуватимуть, скільки на це потрібно грошей із бюджету. Кошторис складатимуть за результатами технічного огляду кандидатів на утеплення.

За попередніми оцінками, більше конкретної інформації щодо реалізації програми може бути ближче до літа.

Відбір проєктів здійснюватиме Дорадчий комітет за участі міських депутатів. Валентина Веремко пояснила, що його склад формували за поданням голів фракцій. Найближчим часом щодо цього мають опублікувати розпорядження секретаря Рівнеради.

До слова, у Рівному цю програму почали реалізовувати з 2009 року і за цей час вдалося втілити понад 700 проєктів.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень