Будуть рахувати копійки до кінця життя: чоловіки з цими іменами не вміють заробляти

Для них жити безбідно - недосяжна мрія

Владислав

Владислави можуть отримувати непогану зарплату, але через їхню надмірну щедрість та безвідмовність їм не вдається відкладати гроші чи інвестувати їх. З роками таким чоловікам стає все важче заробляти стільки грошей, щоб хоча б забезпечити своє життя.

Олексій

Сором'язливий Олексій має, на диво, чудові лідерські риси й може працювати успішним менеджером. Але як тільки цей чоловік обере собі місце роботи й почне отримувати  нормальну зарплату, то ні за що в житті не вибереться зі своєї зони комфорту. Унаслідок цього зупиниться у професійному розвитку та з часом втратить кар'єрні можливості.

Михайло

Найгірша риса характеру Михайла - це непостійність. Чоловік з цим ім'ям постійно змінює роботу, шукає найкращу зарплату, не затримується на одному місці довше, аніж на кілька місяців. Зрештою така поведінка призводить до того, що Михайло залишається ні з чим.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Анна Карпець

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень