Усика відсторонили від боксу після перемоги над Ф'юрі: в чому причина? (ФОТО)

На півтора місяця

Абсолютний чемпіон світу в суперважкій вазі Олександр Усик (22-0, 14 КО) не зможе проводити тренування та поєдинки у найближчі півтора місяця. Його відсторонили від боксу після бою з Тайсоном Ф'юрі (34-1-1, 24 КО), в якому він завоював усі пояси в дивізіоні. 

Відповідне рішення винесла Британська рада з контролю за боксом, йдеться на авторитетному порталі BoxRec.

Усика відсторонено від занять спортом до 2 липня, а його ліцензію припинено.

 

Причини такого кроку організації невідомі, проте очевидно, що вони пов'язані з ушкодженнями, які наш співвітчизник отримав у бою 18 травня.

Зокрема, на відео, яке український чемпіон записав для всієї країни, можна побачити численні гематоми та синці на обличчі боксера.

Зауважимо, що відсторонення спортсменів після боїв – традиційне правило для світу боксу. Воно спрямоване на турботу про здоров'я бійців.

Водночас подібні санкції щодо Ф'юрі на BoxRec не значаться.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Анна Карпець

Відкрити плей-лист

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Знайдено автомобільні номера

  Знайдено автомобільні номера ВК1273НА , ВК7773ВК

Більше оголошень