Усик поб’є власний грошовий рекорд у бою з британським боксером Джошуа

Британець отримає в рази більше і встановить власний грошовий рекорд

Колаж fightnews.info

Як повідомляє видання The Mirror, Ентоні Джошуа за поєдинок із Олександром Усиком гарантовано отримає 15 млн фунтів стерлінгів (близько 20,5 млн доларів) «брудними».

Не так давно промоутер нашого співвітчизника Олександр Красюк у коментарі YouTube-каналу Andrey Burenok заявив, що розподіл гонорару в майбутньому бою буде 80 на 20 відсотків не на користь його підопічного.

Відповідно, нескладно підрахувати, що Усик гарантовано заробить близько 5 млн «зеленими», що стане його рекордним заробітком за один бій у кар'єрі.

Раніше найбільшим гонораром Олександра Усика вважалися 2,5 млн євро, які він у 2019 році отримав за поєдинок з британцем Тоні Беллью за титул абсолютного чемпіона світу в першій важкій вазі (до 90,7 кг).

Ентоні Джошуа за свій попередній поєдинок проти болгарина Кубрата Пулєва отримав 11,7 млн євро, а його суперник - 3,5 млн євро.  

Поєдинок Усик - Джошуа відбудеться 25 вересня у Лондоні на стадіоні «Тоттенгем». 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Оксана Герасимчук

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень