Усіх власників банківських карток внесуть в один список: Україна створює новий реєстр 

На вимогу МВФ, аби знати платоспроможність країни 

В Україні на вимогу МВФ створять реєстр власників банківських карток. Це нова вимога, яка є в меморандумі співпраці з МВФ, який Україна підписує щоразу перед залученням нового фінансування. Оскільки Україна бере у МВФ гроші у кредит - має виконувати вимоги позичальника. Тож реєстр створять аби оцінити платоспроможність країни. 


Запуск такого реєстру, де буде інформація про усі банківські картки якими користуються українці, має зменшити  обіг неоподаткованих доходів за допомогою обмежень, які будуть запроваджені банками проти тіньового обігу коштів.

Йдеться передусім про шахраїв, які хочуть приховати статки від держави, і користуються для цього банківськими картками звичайних українців. А останні за це отримують певну винагороду. Так тіньовий бізнес приховує від держави мільйони гривень щомісяця. 

У реєстрі буде видно підозрілі картки, наприклад людей які живуть на мінімальний дохід і раптом почали отримувати сотні тисяч гривень на картку. Такі операції заблокують, а власник картки уже не зможе безперешкодно перейти на обслуговування в інший банк. 

Але більшість українців можуть бути спокійними. Перебування їх даних у реєстрі ніяк не вплине на користування карткою. 

Джерело: new format

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Патрульні у Рівному знайшли східноєвропейську лайку

Сьогодні в районі парку "Грабник" перехожий знайшов собаку. Тваринка породи Східносибірська лайка, була в нашийнику. Патрульні відвезли її в управління патрульної поліції за адресою: м. Рівне, вулиця Степана Бандери 14-А.  Телефон для контакту: 

У Рівному знайшли посвідчення військового

На вулиці Шевченка у Рівному знайшли посвідчення військового. Документ виданий на ім'я Татаріна Бориса Петровича. За детальнішою інформацією варто звертатися за номером - 096 795 83 31

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

Більше оголошень