Усі кухонні тренди 2024 року (ФОТО)

Поєднання природних матеріалів з сучасними технологіями та нова ергономічність

Ремонт на кухні ми робимо не надто часто. А що вже говорити про купівлю нових меблів. Один раз витратившись, хочеться аби кухня мала актуальний вигляд і через 5 років. Дизайнери назвали найбільш актуальні тренди 2024 року.

Стиль джапанді

Актуальні мінімалістичний дизайн, який допоможе сповільнитись, відпочити від напружених робочих днів.

На піку — джапанді, де поєдналися японська неквапливість та північний затишний хюгге: тепла світла палітра, дерево натуральних відтінків, природні фактури та живі рослини.

Натуральні відтінки

Не здають позиції пастельні, приглушені тони. Вибирайте нейтральну світлу гаму: відтінки білого, сірого, бежевого.

Актуальні природні кольори, наприклад, шавлія, винний або ніжний персиковий — колір 2024 року за версією Pantone. Експериментуйте із поєднаннями: монохром, колорблокінг, контрастні вставки.

Природні фактури та матові поверхні

Ближче до природи: дерево, скло, камінь. Навіть бетон, який замінює традиційну для стилю лофт цеглу. Ще один тренд – матові поверхні. Не брудняться, зносостійкі, при цьому виглядають благородно, особливо у поєднанні з глибокими відтінками природи.

Кухня «під стелю»

Це високі шафи, що повністю доходять до стелі. У таких меблів багато переваг, особливо для маленьких площ: візуальне розширення простору, антресольне зберігання, ну й немає потреби прибирати шафи зверху.

Сучасне освітлення

Одна лампочка на приміщення – це незручно. У тренді ергономічне багаторівневе підсвічування з регуляторами: яскраве освітлення робочих зон, м'яке світло над столовою зоною, комбінування видів світильників та зміна інтенсивності та теплоти освітлення.

«Розумна» фурнітура

Складні системи, мінімум дверних ручок: трендова фурнітура полегшує вигляд та використання гарнітури. Ергономічна кухонна формула: повністю висувний нижній ярус, підйомні або розстібні фасади в середньому ряду, система tip on для антресолі.

Вітрина

Скляні дверцята захищають від пилу, не створюють враження глухого фасаду, чим додають візуальну легкість простору. Використовуйте світловідбивне скло, тонку рамку, обов'язково підсвічування.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень