«Усе буде Україна!»: «поламаних» АТОвців ставлять на ноги під Рівним

У сосновому бору

Не так давно у Клевані запрацювало відділення реабілітації хворих учасників бойових дій на Донбасі. Втім, за цей час тут пройшли реабілітацію десятки воїнів.

За даними військового Олександра Зайчука, медики з Клевання встигли поставити на ноги шістьох «поламаних» захисників України. Ось як військовий подякував за роботу головному лікарю військового госпіталя Андрію Бурачику:

Чого варте життя, коли ти не здоровий? Факт, що через розлади здоров'я деколи й білий світ не милий. А люди, які відвоювали на Донбасі часто поряд з розладами фізичного здоров'я переживають й емоційні травми. Не обов'язково отримати поранення чи контузію, щоб набути хворобу на все життя. Холод, умови війни та стрес цьому сприяють. Після багатьох ротацій на Донбас у хлопців почалося «там болить, там ниє». Вже й таблетки не беруть. І так Бог допоміг, що звів наших вартових неба з Рівненським обласним госпіталем ветеранів війни. Сосновий бір у Клевані, за 25 кілометрів від обласного центру, в першу чергу лікує душу. Легені не можуть надихатися, а душа - нарадуватися. Вже шість наших воїнів завдяки Андрію Бурачику та його колективу стали на ноги. Лікування для АТОшників тут безкоштовне. Можна підлікувати старі рани та знову бути готовим захищати Україну вже в складі операції об'єднаних сил. Дай Боже здоров'я медикам з Клевані. Дякуємо за такий надійний тил. Завдяки таким людям кується перемога. Усе буде Україна!!!!

Нагадаємо, Центр реабілітації наслідків нейротравм для військових у Клевані відкрили у лютому 2018 року. Тоді його відкривала Уляна Супрун.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень