Уряд заборгував Рівному рекордну кількість субсидій

За два місяці

Уряд заборгував Рівному рекордних 11 мільйонів гривень на відшкодування витрат на оплату комунальних послуг. З них місто отримало лише близько мільйона. Про це заявив депутат Святослав Євтушенко на сьогоднішній сесії міської ради. Ми вирішили дізнатися деталі в  начальника управління соцзахисту Віри Мельник.

Вона зазначає, що ці гроші – сума невиплачених коштів за березень та квітень. В середньому в місяць Рівне надходило на субсидії близько шести мільйонів. Однак в березні надійшов один, а за квітень кошти ще не прийшли, розповідає Віра Мельник:

В березні нам прислали 1млн 200 тисяч, а мало бути 6,5 мільйонів. А борг за квітень зареєстрували лише 10 травня. Принаймні минулого року в нас не було таких заборгованостей, а з чим пов’язано зараз, я можу лише припускати.

Попри рекордний борг, міський голова Рівного Володимир Хомко запевнив, що він жодним чином не вплине на виплату компенсації у рамках монетизації субсидій.

Нагадаємо, що постановою уряду – з 1-го травня у сферу виплати субсидій прийшла низка змін. Так, боржникам, які не погасять заборгованість протягом двох місяців, субсидію зніматимуть, а сам борг нараховуватимуть, як недоплату за комунальні послуги.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень