Уряд хоче збільшити розмір субсидій

Адже збільшиться соціальний норматив на споживання тепла

Проте, що наступна зима буде вкрай важкою, попереджають звідусіль. Готується до зими й уряд.

Кабмін має намір підвищити соціальний норматив для послуг із теплопостачання для населення, що використовує централізоване або автономне опалення, що призведе до перегляду розміру житлової субсидії.

У зв’язку зі збільшенням споживання теплової енергії уряд пропонує підвищити розмір субсидії на опалення для фізичних осіб, які мають право на субсидії.

Проєкт постанови вже передали до Державної регуляторної служби. Соціальний норматив для послуги з постачання теплової енергії у разі використання теплової енергії для централізованого або автономного опалення у розмірі 0,0431 Гкал/м2 (збільшується на 11 % від чинного соціального нормативу).

Як зазначається у проєкті, це пов’язано зі збільшенням споживання теплової енергії.

Цим же документом встановлюється соціальний норматив на послугу з постачання теплової енергії для громадян, які використовують природний газ або електричну енергію для індивідуального опалення, для розрахунку субсидій та пільг на оплату послуги з постачання теплової енергії (у частині витрат теплової енергії на опалення місць загального користування та допоміжних). приміщень, функціонування внутрішньобудинкових систем опалення будинку/будинку).

Джерело: BuildPortal

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень