Уперше в Рівному виступить унікальний колектив «Сіверські клейноди»

Академічний ансамбль пісні і танцю «Сіверські клейноди» — колектив чернігівського обласного філармонійного центру фестивалів та концертних програм. Створений 2002 року. Художній керівник та головний диригент — заслужений діяч мистецтв України Сергій Вовк. Серед усіх колективів такого напрямку вирізняється самобутністю, оригінальним підходом до української традиції в постановках, аранжуваннях пісень та оркестрових номерів. Вокальний гурт ансамблю займається записом та розшифровками традиційних пісень і обрядів Сіверщини.

Оркестр має в репертуарі велику кількість номерів української традиційної музики майже усіх регіонів України, експериментує з нею, має оригінальні номери. Балетна група у своєму арсеналі налічує велику кількість танців та вокально-хореографічних композицій. Переглянути репертуар можна на сайті колективу, а також фото та відео матеріали, нагороди.

Колектив ансамблю пісні і танцю «Сіверські клейноди» складається з трьох підгруп - це вокальна, танцювальна та оркестрова. Кожна група має свою окрему програму, яка дає можливість показати у повному обсязі багатство нашої традиції в її різних напрямах – вокальному, інструментальному, хореографічному. Малі форми також зайняли своє почесне місце у репертуарі колективу в їх жанровому різнобарв`ї - танці, вокальні соло, дуети, тріо, троїсті музики та ін. Ансамбль відтворює автентичну традиційну селянську музику та пісні Сіверщини.

Концерт відбудеться 28 березня, у понеділок, о 19:00 у  КЗ «Рівненському міському Палаці культури» (Текстильник).

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень