УПЦ (МП) зникне на Заході та в Центрі України, але на Сході ставатиме ще популярнішою, – нардеп

Це дуже небезпечна ситуація (с)

Фото ілюстративне
Фото ілюстративне

Через те, що українська влада не хоче ухвалювати закони про те, що діяльність російської церкви становить загрозу для нацбезпеки, існує ризик переходу до протистояння. Про це заявив нардеп Микола Княжицький.

Це дуже небезпечна ситуація. Одна справа, коли представники влади ухвалюють певні рішення, а інша – коли люди просто приходять і силою забирають храми. Ми бачили, чим це завершується. Великий ризик, що Україну звинуватять у недотриманні Конвенції про права людини, надзвичайно великий ризик того, що вони будуть вигравати суди, – каже Микола Княжицький.

Області, які оголошують про заборону УПЦ (МП) – це здебільшого центральні й західні області. На Сході ж навпаки

Може так статися, що діяльність УПЦ (МП) припинять діяльність на Заході та в Центрі України, а на Сході вона ставатиме ще популярнішою. Це ще один привід для громадянського конфлікту, – вважає нардеп.

Джерело: Еспресо

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень