Уникайте їх: продукти, які крадуть вашу молодість

Список забороненого

Про те, які продукти прискорюють процес старіння, розповіла нутриціолог Віра Курин у своєму Instagram.

Цукор та швидкі вуглеводи

За словами нутриціолога, глюкоза «обцукровує» колаген, тим самим руйнуючи його. Якщо колагену стає менше, то з'являються зморшки, в'ялість шкіри та хворі суглоби. Також підвищується ризик виникнення запалень, яке руйнує клітини, органи та запускає процес старіння.

Напівфабрикати та фастфуд

Сосиски, чипси, бургері містять величезну кількість консервантів, барвників та інших токсинів і трансжирів, які не варто вживати в жодній кількості. Всі це компоненти викликають запалення і прискорюють старіння.

Молочні продукти

Такі продукти містять антибіотики, гормони та високоалергенний білок, а також лактозу, які з віком організм майже не засвоює.

Випічка, що містить термофільні дріжджі

Рафіновані олії, які в процесі виробництва перетворилися на трансжири або розбавилися хімією можуть не лише красти молодість, а й призвести до гормональних збоїв та набору зайвої ваги. Такі дріжджі є в майже кожному переробленому продукті від хліба до сиру.

Червоне м'ясо

Споживання червоного м'яса варто скоротити до двох разів на тиждень. Також не варто засмажувати таке м'ясо, оскільки подібна їжа також прискорює процес старіння.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Анна Карпець

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень