Унікальні зустрічі та досвід: рівняни безкоштовно можуть повчитися у спеців (ФОТО)

Запрошують у Майстерню міста

У Рівному триває тиждень інновацій.

Його учасники – архітектори, урбаністи, бізнесмени, айтішники – в Майстерні Міста діляться власними напрацюваннями та досвідом.

Заходи безкоштовні.

Їх організували в межах співпраці групи компаній «Rivne IT Cluster» та міського управління з питань стратегічного розвитку та інвестицій.

Віталій Герман

Для чого – пояснює заступник міського голови Рівного Віталій Герман:

- Для того, щоб навколо міської влади об’єдналася максимальна кількість людей, яка готова творити зміни. Необхідно брати відповідальність у свої руки й тоді ми будемо всі разом з вами щасливими. Наше місто стане ще кращим.

От, наприклад, сьогодні говоритимемо, зокрема, і про Smart City в Україні. А також про те, як почати напрацьовувати дану концепцію для Рівного, в результаті якої та за допомогою інформаційних технологій управління містом було більш ефективним.

Співорганізатор тижня інновацій, очільник міського управління стратегічного розвитку та інвестицій Сергій Гемберг додав:

 - З початку відкриття в Майстерні міста тривають заходи ініційовані і владою і громадою. Усе спрямоване на те, аби ми спільно розвивали місто. Сьогодні, 29 травня, у нас нова тема – розвиток підприємництва. Що і як ми можемо зробити спільно? Для нашого міста – це головне стратегічне завдання. Популяризація та розвиток підприємництва.

Найближчі дні, аж до 2 червня включно, розплановані.

Охочі можуть послухати будь-яку з лекцій у Майстерні міста.

Її, нагадаємо, нещодавно відкрили у приміщенні міського управління архітектури на вулиці Лермонтова, 6.

Зареєструватися на нові заходи можна тут.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень