Україну врятує жінка: відомий астролог назвав її ім'я

Та додав, що його попереднє передбачення вже почало збуватися

Відомий астролог Влад Росс здивував новим прогнозом - президентом США стане жінка. Про це повідомляє ТСН.ua.

За його даними, саме ця жінка врятує Україну. Влад Росс також додав, що його попереднє передбачення вже почало збуватися.

- Раніше я говорив, що в кінці президентства Джо Байдена замінить жінка і її оголосять наступним президентом США. Мій прогноз може залишатися дійсним - Камала Гарріс зараз має всі шанси стати чинним президентом, - сказав він.

Астролог також згадав свій попередній прогноз. Зокрема, раніше Влад Росс казав, що жінка врятує Україну, і вважає, що перемогти зможе той кандидат, де буде пара – чоловік і жінка.

- Якби Дональд Трамп обрав віце-президенткою Ніккі Гейлі, у нього шанси на перемогу стали б вищими. А якщо Камала Гарріс піде у тандемі з чоловіком – наприклад, губернатором штату Каліфорнія Гевіном Ньюсомом, ця пара цілком може здобути перемогу і не допустити до влади Дональда Трампа, який знищить Україну, - додав він.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Анна Карпець

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень