«Україну схилятимуть до перемир'я»: астролог Влад Росс назвав точну дату

Коли це станеться

Астролог Влад Росс заявив, що Україну схилятимуть до перемир'я після 6 червня 2024 року. За його словами, червень буде сприятливим часом для нашої держави, особливо в аспекті переговорів.

- 06.06.2024 лідери України та Франції, Володимир Зеленський та Еммануель Макрон, зустрінуться – і це стане новою зустріччю в новому нормандському форматі, – розповів він.

Як зазначив Влад Росс, ще за часів каденції колишнього президента Петра Порошенка за допомогою лідерів Франції та Німеччини вдалося посадити диктатора Володимира Путіна за стіл переговорів.

- Тож можна очікувати, що Україну схилятимуть до перемир’я, хоча фактично це буде примушування до капітуляції, – сказав астролог.

Загалом червень стане сприятливим часом для України.

- В червні буде позитивний час для України, бо планети, пов’язані з комунікаціями і переговорами – Венера і Юпітер – увійшли до знака Близнят. Як відомо, Юпітер – це планета щастя, дипломатії, досягнення важливих угод, тому можна очікувати важливих угод, – резюмував Влад Росс.

Влад Росс

Астрологія, тарологія, нумерологія, ворожіння, віщування, мольфарство, екстрасенсорика — не є науками і передбачення не завжди справджуються на 100%. Інформація досить часто має розважальний характер, тому сприймати її потрібно не серйозно, а лише як імовірність подій, творцем яких може стати кожна людина, якщо матиме сили духу та натхнення змінити своє життя на краще.

Джерело: ТСН

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Патрульні у Рівному знайшли східноєвропейську лайку

Сьогодні в районі парку "Грабник" перехожий знайшов собаку. Тваринка породи Східносибірська лайка, була в нашийнику. Патрульні відвезли її в управління патрульної поліції за адресою: м. Рівне, вулиця Степана Бандери 14-А.  Телефон для контакту: 

У Рівному знайшли посвідчення військового

На вулиці Шевченка у Рівному знайшли посвідчення військового. Документ виданий на ім'я Татаріна Бориса Петровича. За детальнішою інформацією варто звертатися за номером - 096 795 83 31

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

Більше оголошень