«Україну не чули, а Мессі – так»: Довбик розповів про арбітра, який образив нашу збірну

Гравець збірної України досі згадує момент, коли арбітр не поставив пенальті за порушення проти Андрія Ярмоленка

Нападник збірної України та «Дніпра-1» Артем Довбик після закінчення ЧС-2022 згадав матчі плей-офф за участю нашої національної команди та поведінку іспанського судді Матео Лаоса, який обслуговував поєдинок «синьо-жовтих» та Уельсу (0:1).

Гравець збірної України досі згадує момент, коли арбітр не поставив пенальті за порушення проти Андрія Ярмоленка.

У розмові зі zbirna.com Довбик зазначив, що суддівством Лаосу були незадоволені й на ЧС-2022, зокрема лідер збірної Аргентини Ліонель Мессі. І до його скарг на арбітра прислухалися, а от обурення гравців та тренерів збірної України залишили поза увагою. Хоча після перемоги над Шотландією (3:1) у червневому плей-офф «синьо-жовтим» було під силу пройти й Уельс.

— Ми чудово підготувалися до матчів плей-офф за вихід на чемпіонат світу. З шотландцями взагалі провели яскравий поєдинок.

 

Не поступилися їм у боротьбі, виконали всі тактичні настанови. Я був дуже задоволений, що підтвердив статус головного джокера збірної.

 

Вийшов на заміну – поставив крапку. Знову в Глазго, знову після передачі від Сашка Зінченка, – згадав свій гол Артем.

Але після проходу у фінальний раунд плей-офф гравці збірної України розуміли, що це був лише перший крок, а попереду на них чекає ще важливіший поєдинок проти Уельсу.

— І ця гра нам теж давалася, але такі дні трапляються – ну не йшов м'яч у ворота. Просто ніяк! Я знову вийшов на заміну, мав чудовий момент, коли пробивав головою.

 

Досі не розумію, як голкіпер потягнув цей удар, але він тоді впіймав справжній кураж. Ну й арбітр додав своє, – розповів Довбик.

Залишився у Довбика зуб і на іспанського арбітра Лаоса, який судив матч проти Уельсу і ухвалив кілька спірних рішень, особливо не поставивши пенальті у ворота валлійців після порушення на Ярмоленкові. Нападник зазначив, що роботою судді не були задоволені й на мундіалі у Катарі. Особливо у чвертьфіналі між Нідерландами та Аргентиною (2:2, 3:4).

Виявилося, що на іспанського арбітра скаржився сам Ліонель Мессі. І до нього дослухалися, а до українців – ні.

— Знаєте, я часто згадую цього Лаоса. Дивився матч чемпіонату світу Аргентина – Нідерланди, бачив, як нахабно поводився суддя і не розумів, чому йому довіряють такі важливі матчі.

 

Треба було довести рефері до 1/4 фіналу, щоб зрозуміти, який він? Я читав, що Мессі вплинув на те, щоб іспанець заздалегідь поїхав з Катару.

 

Добре, хоч так. Але нас не чули, а Мессі – почули..., – розповів Довбик.

Джерело: OBOZREVATEL 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень