Марокко подало протест у ФІФА після поразки від Франції у 1/2 фіналу ЧС-2022

У федерації вважають, що на користь збірної Марокко «беззаперечно» мали призначити два пенальті

Федерація футболу Марокко (FRMF) подала скаргу до ФІФА через суддівство у півфінальному матчі чемпіонату світу-2022 збірної країни проти Франції.

Про це FRMF повідомляє на своїх офіційних сторінках.

Марокко, яке сенсаційно дійшло до півфіналу, побивши рекорд Африки на мундіалях, зазнало поразки на цій стадії з рахунком 0:2. Тож країна боротиметься за третє місце зі збірною Хорватії, яка програла Аргентині.

На що скаржиться Марокко

У марокканській федерації переконані, що їхня команда програла несправедливо. На їхню думку, головний суддя – мексиканець Сезар Рамос – мав призначити два пенальті на користь Марокко в першому таймі.

Мова, зокрема, про момент, коли захисник збірної Франції й автор першого гола матчу Тео Ернандес зіткнувся з марокканським вінгером Соф'яном Буфалем. Натомість сам Буфаль отримав жовту картку. Також марокканці вказують на падіння Ашрафа Дарі у штрафному майданчику.

У своїх висновках FRMF зокрема посилається на думку «кількох суддівських спеціалістів» та вважає, що пенальті в цих випадках були «беззаперечними».

— FRMF також висловила [у скарзі до ФІФА] великий подив, що система VAR не відреагувала на ці ситуації, – додали у федерації.

 

FRMF нагадує, що ми докладемо всіх зусиль, аби захистити та зберегти права національної збірної, адвокатуючи за чесність у суддівстві та не схвалюючи ці суддівські рішення, які було ухвалено під час півфіналу чемпіонату світу-2022.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень