Дістав та з'їв під час матчу. Що було у трусах у Роналду? (ВІДЕО)

Кріштіану прямо під час матчу ЧС-2022 щось з'їв, діставши з трусів

Зірка збірної Португалії Кріштіану Роналду потрапив у курйозну ситуацію під час матчу чемпіонату світу з футболу з Ганою. Легендарному бомбардиру в якийсь момент знадобилося підкріпитися, що він зробив просто на полі, діставши щось прямо з ігрових трусів.

Відповідний епізод потрапив до об'єктивів телекамер під час трансляції.

За даними видання A Bola, йдеться про енергетичну добавку. У момент, коли було закінчено ігровий епізод і португалець не брав активної участі у грі, він вирішив «підзарядитися».

Кріштіану кілька секунд шукав енергетик просто у шортах, а потім з'їв його набігу і продовжив матч. У підсумку Португалія в найбільш видовищному матчі 1-го туру ЧС-2022 обіграла африканських суперників – 3:2.

Кріштіану Роналду відзначився голом у стартовому матчі збірної Португалії на чемпіонаті світу-2022 з футболу.

Форвард відкрив рахунок у поєдинку першого туру з командою Гани (3:2).

Для Роналду Мундіаль у Катарі став п'ятим у кар'єрі.

 

За цим показником португалець повторив історичний рекорд чемпіонатів світу, який також цього тижня підкорився лідеру збірної Аргентини Ліонелю Мессі.

Розписавшись у воротах ганців, Роналду встановив історичний рекорд чемпіонатів світу. Португалець став першим футболістом в історії, який забивав на п'яти різних розіграшах Мундіалю.

Свій восьмий гол на чемпіонатах світу Кріштіану провів з пенальті. 11-метровий у ворота Гани був призначений за фол захисника саме на Роналду, який сьогодні виводив Португалію на поле в ролі капітана команди.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень