Жінка-зрадниця «здавала» позиції ЗСУ, де був її чоловік: Спосіб позбутися і чоловіка, і свободи (ВІДЕО)

Через неї на Донеччині та Запоріжжі гинули наші військові

СБУ викрила зрадницю, яка передавала спецслужбам рф координати ЗСУ. Дані вона отримувала від свого чоловіка-військового.

Таким чином інформаторка надавала російським спецслужбам дані про розташування військових об’єктів і техніки ЗСУ вздовж лінії фронту поблизу Донецької та Запорізької областей.

Що відомо про зрадницю

Слідчі СБУ встановили, що зрадниця – 31-річна мешканка Дніпропетровської області. Вона розпочала роботу на ворога у травні цього року.

На зраду України вона пішла на такий крок попри те, що перебуває у шлюбі з військовослужбовцем ЗСУ і вони мають спільного сина. Її чоловік, бувши на східному фронті, регулярно перераховував гроші на утримання дитини.

Зловмисниця використовувала свого чоловіка «в темну»: випитувала дані про розташування його військової частини та інших угруповань ЗСУ на передових позиціях.

За наявною інформацією, отримані точки дислокації українських підрозділів вона передавала через месенджери до військової розвідки рф, де їх використовували для нанесення артилерійських, мінометних та авіаударів.

Її контактною особою був військовослужбовець рф, який пообіцяв їй російське громадянство та високий рівень життя, якби загарбникам вдалося захопити регіон.

Правоохоронці затримали зрадницю після чергової передачі інформації. Під час санкціонованих обшуків вилучена комп’ютерна техніка та мобільні термінали, які використовувалися в протиправній діяльності.

Наразі слідчі СБУ повідомили українці про підозру у державній зраді та взяли її під варту.

СБУ перевіряє інформацію стосовно інших осіб, в тому числі представників російських спецслужб, причетних до підривної діяльності проти України.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень