Українські зірки у шкільні роки: Як колись виглядали кумири

Тепер вони лідери думок

Літо закінчилось, а це означає, що новий навчальний рік настав. З такої ж нагоди можна й пригадати, якими були українські зірки в школі.

Недавно слебриті й самі ходили до школи та мріяли про кар'єру знаменитостей, а тепер дехто з них веде за руку до школи власних дітей.

Андре Тан

Український модельєр, який сьогодні усіх вражає дизайнерським одягом, якось він розповідав, що дуже любив свято 1 вересня й щоосені знову хоче туди повернутись.

Павло Костіцин

Телеведучий наймістичніших докудрам пішов у перший клас у 1982 році. Павло розповідав, що за багато років навчання він отримав чимало знань, а тепер перед ним постало нове питання: яку ціну зараз мають ці знання?

Анна Різатдінова

Спортсменка розповідала, що через постійні виступи та тренування їй доводилось пропускати чимало уроків у школі, через це однолітки називали її прогульницею. Ночами Анна вчила пропущений матеріал, щоб написати контрольну та бути на рівні з усіма іншими однокласниками.

Олег Михайлюта «Фагот»

Хлопчик в традиційній шкільній формі, мабуть, тоді ще й уявити не міг, яке майбутнє на нього чекає.

Ігор Кондратюк

Кондратюк ще раніше поділився своїм шкільним фото і залишив так звану «настанову» для сучасного покоління: «Вчення – світло, а невчення – пітьма!
Навчіться отримувати задоволення від навчання».

Леся Нікітюк

Так виглядала Леся Нікітюк на випускному у дев'ятому класі. Сьогодні дівчину з фото важко впізнати, вона щоразу вражає своїм стилем.

Слава Дьомін

Ведучий та інтерв'юер у дитинстві був хлопчиком зі світленьким волоссям. У перший клас Слава пішов у Львові, а з другого класу навіть почав прогулювати уроки.

Надя Дорофєєва

На цьому фото співачці 7 років, тоді вона йшла в перший клас. Тепер Надя здобула славу та виступи на великій сцені.

Наталка Денисенко

На цій світлині важко впізнати зірку українського кіно. Та ця маленька дівчинка із «Букварем» у руках з великою перспективою у майбутньому.

Катерина Осадча

Після дев'ятого класу ця дівчина з фото вирушила на зйомки у Токіо. Цікаво, чи здогадувалась тоді маленька Катерина, що медійність стане її постійною роботою.

Джерело: 24 Show

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Олена Швидка

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень