Престижна нагорода: українські підручники претендують на «Оскар» у світі навчальних матеріалів

Йдеться про дві книги

І обидві – з німецької мови.

За повідомленням Видавництва «Ранок», українські підручники вперше в історії потрапили до шортлиста престижної нагороди Best European Learning Material Award (BELMA) 2024.

Цьогоріч серед 35 номінантів на звання найкращих шкільних підручників Європи опинилися два видання харківського видавництва «Ранок» — «Німецька мова (2-й рік навчання)» та «Німецька мова (3-й рік навчання)» від авторок Світлани Сотникової та Ганни Гоголєвої.

У повідомленні зазначається, що це велике досягнення для України, адже конкуренція надзвичайно висока — за нагороду змагаються підручники від 27 видавництв з 13 країн. Переможців оголосять вже цієї осені на Франкфуртській книжковій ярмарці.

Також видавництво підкреслює, що BELMA — це своєрідний «Оскар» у світі навчальних матеріалів, що визначає найкращі європейські видання.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Оксана Герасимчук

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень