Українські лікарі провели унікальну операцію і врятували життя трійнят (ФОТО)

Медики кажуть, що таку операцію при багатоплідній вагітності ще ніхто не робив

Унікальну операцію за авторською методикою з народження трійні провели в Ужгороді.

Лікар Руслан Федько розповів, що унікальність випадку в тому, що у трійні на терміні 22 тижні, оплодневий міхур першої дівчинки через неспроможність шийки матки випав у піхву і це загрожувало втратою усі діток, до того ж у досить короткий термін.

Перша дівчинка 1100 грамів в головному передлежанні, другий хлопчик 1000 грамів знаходився у поперечному положенні, народжений за ніжки, в цілому оплодневому міхурові, третя дівчинка 1000 грамів у поперечному положенні теж народжена в цілому оплодневому міхурові, – розповів Руслан Федько

 

Під час операції лікарі заправили оплодневий міхур у матку та зашили її. Це так званий «серкляж відчаю», операція технічно досить складна, а особливо коли це трійня.

Раніше «серкляж відчаю», як його називають американці, на трійні ще ніхто не робив ніхто. І жінка, яку оперували, з Божою допомогою, доносила діток ще майже 7 тижнів, – зауважив лікар.

Нині діти перебувають у відділенні інтенсивної терапії.

Джерело: видання 0312.ua

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень