Українські COVID-сертифікати визнали ще шість країн світу

У ці країни можна їхати із сертифікатом у «Дії»

Нові країни, які визнаватимуть українські цифрові COVID-сертифікати: Ліван, Чорногорія, Тайвань, Уругвай, Туніс та Таїланд, повідомляє Рівненська ОДА.

Це дозволить під час перетину кордону з цими країнами використовувати цифровий COVID-сертифікат, отриманий в «Дії». Це стосуватиметься тих громадян, які вакцинувалися від коронавірусної хвороби або нещодавно одужали.

«Вакциновані громадяни України матимуть можливість відвідувати більше країн без ПЛР-тестів та самоізоляції в країнах прибуття, якщо це дозволяє епідемічна ситуація», – пояснила заступник Міністра охорони здоров’я Марія Карчевич.

На сьогодні до складу Довірчої мережі е-здоров'я ЄС входить 60 країн світу. Серед яких Польща, Австрія, Латвія та решта членів ЄС. 

У 2022 році планується, що склад цифрової мережі розшириться до 80 країн-учасниць.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень