Українка серйозно поплатилася через знахідку, виявлену польськими прикордонниками у потягу до Перемишля

Перевірку у потязі проводили працівники митниці Перемишль-Медика

За повідомленням Палати податкової адміністрації в Жешуві, одна з пасажирок, громадянка України, перевозила в багажі готівку – 70 тисяч євро.

Незважаючи на чинні норми, жінка не зареєструвала перевезення грошей, що є необхідним у разі перевезення через кордон платіжних засобів в еквіваленті 10 000 євро або більше. За невиконання обов'язку декларування готівки або внесення недостовірних даних у валютну декларацію передбачено штраф.

Яким він був для українки, в повідомленні не уточнюється, однак відомо, що він може сягати до 50% від обсягу перевезення.

Фото польських податківців

Від початку року під час перевірок мандрівників, які перетинали польсько-українські прикордонні переходи лише на Підкарпатті, співробітники митної та податкової служби виявили понад 30 фактів незаконного перевезення готівки в різних валютах на суму майже 800 тис. євро.

Важливо!

Щоб повідомити про перевезення готівки, необхідно заповнити касову декларацію та подати її співробітнику митної, податкової або прикордонної служби. Це зобов'язання стосується не лише готівки, а й чеків, векселів та грошових переказів на пред'явника, - зазначають польські податківці.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Оксана Герасимчук

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень