Українець у Польщі ставив електроопору і загинув

Чоловікові було 39 років

Фотоілюстрація

Нещасний випадок трапився 12 квітня в містечку Бруснік на півдні Польщі під час виконання робіт з заміни електричних опор.

Один з працівників, 39-річний громадянин України, перебував в зоні буріння отвору під стовп. Його не помітив інший працівник - оператор екскаватора, який свердлив отвір. Українець отримав важку травму, через яку одразу помер.

Медики, які прибули на місце події, лише констатували його смерть. 

Точні деталі трагедії поки встановлюються. Справу вивчає інспекція праці, щоб встановити, чи були допущені помилки в організації роботи. Поліція почала слідство за фактом ненавмисного спричинення смерті.

Відомо також, що загиблий проживав неподалік у місті Новий Сонч і працював на підприємстві, яке займалося заміною стовпів, - повідомляє rdn.pl.

Радіо ТРЕК у Telegram. Viber: 063-734-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень