Українцям, які втекли від війни за океан, дозволять отримати посвідку на проживання

За неї доведеться заплатити

Українці у Новій Зеландії протестують проти російської збройної агресії

Нова Зеландія надаватиме посвідку на проживання тим українцям, що прибули до країни за спеціальною візою, запровадженою після початку повномасштабної війни.

Про це повідомляє Bloomberg з посиланням на заяву уряду країни.

Власники спеціальної української візи, які отримають документ до 15 березня 2024 року, зможуть подати заявку на отримання посвідки.

За даними уряду Нової Зеландії, наразі такі візи отримали 1 510 українців, 340 з яких вже отримали посвідку на проживання. Після 15 березня 2024 року уряд припинить видачу спецвіз.

Охочі отримати посвідку мають надати медичну довідку, пройти перевірку та сплатити $708.

Зауважимо, у звʼязку з війною в Україні в Новій Зеландії запустили у 2022 році спеціальну візу для українців, яка дозволяє новозеландцям українського походження подавати заяву на отримання візи, щоб привезти до Нової Зеландії членів своїх сімей, які перебувають в Україні.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Оксана Герасимчук

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень