Українців закликають видалити Viber та Telegram: відомо, у чому проблема

У цих месенджерах можуть викрасти особисту інформацію

Деякі месенджери загрожують безпеці українців. Про це повідомив керівник головного управління розвідки Міністерства оборони України Кирило Буданов.

Йдеться про Viber та Telegram.

Буданов стверджує, що Viber - це додаток, який був створений для шпигунства. Що стосується Telegram, то його ключі належать службі безпеки агресора.

На це відреагували у компанії Rakuten Viber. Там закликають українських посадовців зустрітися, аби розповісти про переваги безпеки та конфіденційність Viber.

До слова, месенджер є міжнародною компанією, яка вже майже 10 років належить японській компанії Rakuten. Мало того, генеральний директор компанії підтримав Україну після початку повномасштабної війни.

Директор пожертвував 8,7 мільйонів доларів та 500 генераторів Україні.

Що стосується Telegram, то автором цього проєкту став Павло Дуров, засновник раніше популярної російської мережі «ВКонтакте». Месенджер має технологію шифрування листування MTProto.

Джерело: tehnofan

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень